Tuesday, December 27, 2016

CELGYNIC mantap suami isteri [promotion]

CELGYNIC GOLD PROMOTION...!!

CELGYNIC GOLD 
Normal Price RM 153
Promotion Price RM 133 ONLYY
JIMAT RM 20
(Tak termasuk postage)


--------------------------------------------------------------------------

Assalamualaikum.

Kali ini saya nak berkongsi satu product hebat yg telah viral di perkatakan. dan menerima order bertalu2..!

HERBA CELGYNIC GOLD atau HERBA MAHARAJA





KKM CELGYNIC GOLD MAL10021962TCR.

CELGYNIC GOLD telah memperoleh kelulusan daripada Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan dan Institut Pemeriksaan dan Penyeliaan Kebersihan Makanan Cina.

RAMUAN ISTIMEWA CELGYNIC GOLD (HERBA MAHARAJA) :
 Minyak Telur Kuning (Gallus gallus Domesticus),
☆ Ekstrak Ganoderma Japonicum (Lingzhi),
☆ Ekstrak Cordyceps Sinensis (Cordyceps),
☆ Ekstrak Fructus Lycium Barbarum (Goji Berry),
☆ Ektsrak Cortex Eucommia Ulmoides (Duzhong),
☆ Ekstrak Radix Panax Quinquefolium (American Ginseng).


LECITIN KUNING TELUR
Didapati dalam kuning telur dan kacang soya, mengandungi fosforus komponen utama membran sel otak, saraf dan kulit badan manusia membantu mencegah pengumpulan lemak dalam badan mencair kolesterol dalam kandungan darah, mengelakkan saluran darah daripada tersumbat, melancarkan sistem peredaran darah dan seterunya menurun tekanan darah.

Lesitin mempunyai kelebihan tersebut :
➮ Meningkatkan kesihatan kardiovaskular.
➮ Menguatkan hati dan sel fungsi.
➮ Pengangkutan dan metabolisme lemak
➮ Rawatan yang lebih baik untuk batu karang
➮ Meningkatkan daya ingatan, kebolehanpembelajaran dan masa tindak balas.
➮ Pertumbuhan rambut dan kulit yang sihat.
➮ Meningkatkan komunikasi sel
➮ Prestasi fizikal dan daya tahan oto yang lebih baik.
➮ Pelepasan arthritis



GANODERMA JAPOICUM (LINGZHI)
➮ Meningkatkan fungsi imun dengan merangsang sel darah putih serta mencegah pertumbuhan kanser dan menghalang pertumbuhan bakteria dan virus.
➮ Mengandungi sebatian aktif yang dikenali sebagai polisakarida. 
➮ Ini dapat meningkatkan fungsi imun dengan merangsang sel-sel darah putih (leukosit)
➮ Lingzhi boleh mencegah pertumbuhan dan penyebaran sel2 kanser.
➮ Lingzhi juga mempunyai spectrum yang luas terhadap aktiviti antibakteria dan menghalang pertumbuhan bakteria dan virus.



CORDYCEPS SINENSIS
Herba ini digunakan secara tradisional di China dalam memulihkan kembali kesihatan seseorang itu selepas menghidapi penyakit. Ia membantu menguatkan sistem imun dan digunakan dalam penjagaan penyakit .

Herba ini menarik perhatiaan umum apabila sekumpulan pelari China telah memecahkan rekod di “World Outdoor Track and Field Championship” di Jerman. Jurulatih mereka mengatakan pelari-pelari tersebut telah mengambil tonik ini secara teratur dalam menolong menambahkan stamina, tenaga, dan daya ketahanan badan dalam melakukan aktiviti fizikal. Ini menjadikan herba ini merupakan suplemen yang paling laris dalam bidang sukan.



RADIX PANAX QUINQUEFOLIUM (AMERICAN GINSENG)
Dikenali sebagai ginseng yang sangat terkenal di Asia juga di Barat. Herba ajaib ini digunakan untuk memberikan tenaga. Penyakit seperti denyutan jantung yang tidak normal dan kerap pitam dapat dikurangkan dengan penggunaan ginseng apabila herba ini membantu tubuh mencergaskan organ-organ penting juga elok untuk sistem saraf.

Berguna dalam berbagai fungsi tubuh seperti dapat mengembalikan selera makan, lemah badan, imsomnia dan beberapa masalah yang lain.

Selain itu, herba ini disarankan penggunaannya dalam mengatasi masalah orang lelaki, dan jantung. Apabila manfaat herba ini dalam melancarkan peredaran secara keseluruhan dicapai, maka kesihatan yang optima juga akan dirasai.


KEBERKESANAN CELGYNIC GOLD (HERBA MAHARAJA)
 Membaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel bagi organ-organ badan manusia
 Membolehkan sel memperoleh nutrisi dan oksigen yang cukup, menggalakkan kesihatan dan kecergasan sel 
 Menurun dan menguraikan kolesterol yang terkumpul di saluran darah, melancarkan dan melembutkan saluran darah, menggalakkan peredaran darah, menyelaraskan tekanan darah
 Meningkatkan daya tahan penyakit dan daya keimunan
 Menyelaras kelenjar rembesan badan manusia 
 Menyingkirkan bahan pemerosot kesihatan, lemak teremulsi, menggalakkan metabolisme sel kulit, mencegah penuaan kulit 
 Mengaktifkan sel otak, membaiki daya ingatan, meningkatkan keupayaan belajar 
 Mempercepatkan daya penyembuhan kulit yang luka.



KEHEBATAN DAN KEISTIMEWAANNYA
 Meningkat prestasi kelakian, tenaga dan kesihatan keseluruhan
♡ Memberi kesan menakjubkan (saiz dan ereksi – selepas 3 hari pengambilan)
 Memberi tenaga, anti-penuaan, meningkatkan sistem imuniti tubuh dan daya ingatan
 Menyelesaikan masalah kolestrol, jantung, pinggang, rambut dan kulit
 Mempercepatkan proses baik pulih sel untuk luka dalaman dan luaran
♡ Menghilangkan jerawat, jeragat dan garis halus
 Kulit muka 'glow', liang roma mengecil
 Mengimbangi tekanan darah tinggi dan darah rendah
 Mengawal paras gula dalam darah
 Menguatkan pinggang dan lutut bagi yang aktif
 Membantu masalah resdung alergik
 Boleh juga digunakan oleh wanita semasa dalam pantang (sebagai ubat luka dalaman dan luaran)



KHASIAT CELGYNIC GOLD (HERBA MAHARAJA)
❤️ Meningkatkan tenaga KELAKIAN
❤️ Memanjangkan dan membesarkan saiz zakar
❤️ Meningkatkan tahap ereksi
❤️ Membekalkan tenaga tambahan tanpa batasan
❤️ Bertindak sebagai "Fat-Shooter"
❤️ Mengurangkan sakit-sakit badan
❤️ Melegakan serta melembutkan ketegangan urat saraf
❤️ Mengurangkan semput-semput badan
❤️ Menguatkan sistem imun badan
❤️ Bertindak sebagai ejen ANTI-PENUAAN
❤️ Menurunkan kadar kolesterol dalam badan
❤️ Mengelakkan serangan sakit jantung
❤️ Meningkatkan fungsi organ dalam badan
❤️ Menyembuhkan sakit pinggang
❤️ Melegakan sakit belakang.
❤️ Mengelakkan darah rendah dan trombosis dalam otak
❤️ Mempercepatkan proses baik pulih sel untuk luka luar dan dalaman badan
❤️ Menyembuhkan ulser
❤️ Membantu dalam proses berpantang
❤️ Mengawal kandungan gula dalam darah
❤️ Mengawal tekanan darah dalam badan
❤️ Mencegah sebarang penyakit kulit dan menghilangkan kehitaman pada bahagian badan
❤️ Mengelakkan keguguran rambut
❤️ Meningkatkan Kualiti dan Kuantiti rambut
❤️ Membantu menguatkan DAYA INGATAN
❤️ Membantu perkembangan otak dan mencegah nyanyuk
❤️ Anti kepada sebarang ketumbuhan dan sel-sel kanser.


CARA PENGAMBILAN

2 kali sehari selepas makan 

diambil pada waktu pagi dan waktu malam. 

Setiap kali 2-4 biji. 







Tuesday, November 1, 2016

CARA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL



CARA PEMAKAIAN LONG BRA









1) Condongkan badan ke depan dan longgok-longgokkan payudara supaya memenuhi cup bra.

Sarungkan bra ke badan dan guna tangan untuk menarik dari atas lemak-lemak payudara
yang sudah jatuh ke bawah.
2) Tegakkan tubuh dan kancing semua cangkuk bra di belakang. Tundukkan badan ke depan
sedikit, (paling bagus posisi rukuk kerana lemak-lemak akan turun kebawah ketiak mudahlah
anda menariknya nanti
3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan
ke dalam cawan bra). Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
4) Betulkan kedudukan bra


CARA PEMAKAIAN WAIST NIPPER




1) Letak bengkung 'direct to skin'. Bengkung mesti dipakai menyentuhi kulit kita (didalam baju).
Lekatkan kesemua cangkuk(position cangkuk memang di tepi badan).
2) Betulkan kedudukannya
3) Tarik tali pelaras
4) Silangkan tali di belakang, tahan nafas dan tarik tali (membawa kesan pinggang meramping
sedikit) dan bawa cangkuk kehadapan.
5) Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.

Nota: Jika anda mendapati tali tidak sampai memadai dengan ikat reben tali tersebut dibelakang. Jika tali terjuntai dihadapan walaupun cangkuk pada butang terakhir plastic, sila pendekkan tali dengan cara mengikat reben dibahagian tali yang mempunyai manik.


CARA PEMAKAIAN LONG GIRDLE






1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa.

Nota: Pemakaian bagi susuk tubuh biasa adalah dimulakan dengan coli,seluar dan akhir sekali bengkung. Bagi yang mempunyai susuk badan agak gempal,dimulakan dengan coli,bengkung dan akhir sekali seluar. Perubahan boleh dilakukan mengikut keselesaan. Kain dalam juga boleh digunakan sebagai alas bagi memudahkan pemakaian.





SPECIAL FOR MY CUSTOMER ONLY ;)

Dengan pembelian 1 set Premium Beautiful anda akan dapat


  • Harga promosi istimewa, discount RM 300
  • Free gift yg menarik
  • Free delivery
  • Lifetime Free consultation n services


Do contact me for booking n fitting,








Monday, October 3, 2016

SHAKE ME : KURUS DENGAN SOYA DAN GARAM BULUH (promotion)





Assalamualaikum hye korang. ;)

Mira nak perkenalkan product baru untuk kurus.!
Haaa sebelum ni kita ade Min Kaffe 
yg dalam nya ade garam buluh kan
tapi untuk malam tak ramai yg ambil sbb takut tak leh tido.
Jadi punya la best syarikat, boleh keluarkan pulak
product yg ade garam buluh tapi campor dengan soya.


Nama nya SHAKE ME 


Guess what? Taste die sgt yummyy..!!
so kita still dapat khasiat garam buluh tu 
kan plus dgn soya.!
Dan kalau tanya rasa die rasa apa?
Rasa die sgt sedap, rasa vanilla dan 
sgt mengenyangkan sebab tinggi fiber.
So mmg akan kurangkan rasa nak makan
anddd korang punya pembuangan akan 
bertambah lancorrrr..!!




Kita mmg sgt suka dgn garam buluh sbb kebaikan nya banyak sgt. tapi nak ambil macam tu je x tertelan sgt kan tapi bagus nya syarikat letak dalam kopi dan skrg dlm soya pulak..!
wehuuuu..! rugi kalau tak try uols. 



Mira mmg consume SHAKE ME ni 
Pagi dan Malam. Meaning sehari dua peket. 
Nak ambik sarapan pagi 2 peket terus pon boleh ;)

Dan Min Kaffe mira 1 peket ambil waktu petang. Min Kaffe mmg x leh tinggal . hiks ;p

Kalau sedap mesti rajin nak consume kan. ! 
Sebab kdg2 ade product kurus rasa die x bape sedap jadi nak konsisten tu nan hado
tapi uols jgn risau sbb SHAKE ME mmg sgt sedap.
Kurus laa iols.! 

Oh ya.! di sebabkan mira ni baru pas bersalin. baby jannah dah umur 2 bulan ngam, ape yg mira nampak after consume SHAKE ME ni, susu badan bertambah lah meriah nya. Asyik bengkak n menitik2 je. Kenyanggg jannah. haha so jgn pelik nape die mbesar dgn jayanya. ;) susu meriah diknooonn. alhamdulillah.




Nak tau ape benefit SHAKE ME ni?

So here the benefit :

* Rendah Kalori - 90 kcal/hidangan
* Tinggi dalam protein dan serat
* Sumber Calcium & Magnesium
* Diperkaya dengan Garam Buluh, 
L-Carnitine (Fat burner)
 Vitamin  & Mineral
* Tiada gula tambahan
* Tiada bahan pengawet
* Tiada pewarna


 dan ianya pilihan terbaik untuk :
* Membekalkan tenaga
* Menjaga kesihatan
* Tumbesaran sihat
* Pelangsingan badan
* Kesihatan jantung
* Cantikkan kulit
* Milk booster
* Sesuai untuk seisi keluarga ;)

Kat sini mira serta kan sekali 
tips kurangkan berat badan. 
Ikut tau ;)


So uols kalau nak order skrg mira buat promosi 
bagi spesel customer.
Yang penting korang kuruihh..!

Harga Normal : RM 118

tapi untuk uols, mira kasi 

SPECIAL PRICEEE..!!

RM 100.00
RM 100.00
RM 100.00


wow..!!

Best kan hati gumbira tak? 
apa lagi mai lekas order
SHAKE ME

whatsapp no ini yaaa. ;)
013-6246938













Tuesday, April 12, 2016

FREE TRIP OSAKA

Assalamualaikum ;)

Hye peeps..! sorry lama tak hapdate aktiviti terkini. Heee sebab kita di fasa pegnant. Jadi mula2 tu biasa lah alahan mcm2. Sekarang dah okey so nak hapdate la ape yg patut kat blog kesayangan kita ni..


So masa 22 Februari aritu , kita team CLA (Charismatic Leaders Academy) diterbangkan ke OSAKA, KYOTO AND KOBE, JEPUN.

Jom layan gambar2 kita dulu okey ;)








































Enjoy CLAgroup video ;)



Alhamdulillah, 
and bulan 8 nnt kami akan di terbang kan ke 
Beijing, China pulak. 

Best kan jalan sokmo tiap2 tahun tanpa perlu sediakan kos. semuanya di tanggung penuh oleh syarikat.
Dan setiap trip kita bertaraf 5 star. semua cukup dan selesa.

Just bawak diri and camera untuk merakam kan detik2 
indah tgk budaya dunia luar dan
menikmati keajaiban dan kekuasaan ciptaan
Allah S.W.T

Syukur :)

Nak join FREE TRIP kami?

whatsapp no di bawah ;)

Thank you. Assalamualaikum.









Monday, October 19, 2015

FREE TRIP VIETNAM

Assalamualaikum.
Phewww lama betul tak update blog kesayangan ni
Okey Baru- baru ni kitorang CLAgroup diterbangkan ke TRIP PERCUMA bersama SHOM
So kali ni ke mana kita?


VIETNAM..!!



jom layanz gambar okey. 













































video










Enjoy CLAgroup video ;)




Let's join our next free trip. 

OSAKA, JAPAN..!!!

Yeayyyyy