Tuesday, April 9, 2013

Marine Essence Beauty Bar - Sabun ketiak powerr!!

Assalamualaikum!! 

Sorry lamaaaa tak hapdate ini blog! hari ni kita tebas2 cket okey! 

Haaaa ni ape cite pasal ketiaaakkk ketiaakk nih??? Huhu jangan segan sebab semua org ade ketiak kan??? bbbhahahah Ok! berhenti gelak! 


Now focus on your ketiak! Warna ape? Gelap?? Cerah?? Kuning?? Biru?? Pink?? uppsss x kan la kot! mesti kaler gelap kan coz lamaaaaa dah kita pakai bedak tepek kat ketiak, pakai deodoran (camni ke eja? ahh lantak janji korang paham! ;p) pon tepek kat ketiak! Siap sembur2 lagi! macam2 jename hadeer! .. So that bila lamaaaaa sgt tepek macam2, perubahan kaler ketiak mmg akan kearah kegelapan masa depan cket ;p



uppsss!!! ;p


So macam mana nak putih kan ketiak korang balik??? Ni lah nak bgtau! Just pakai  Marine Essence Beauty Bar



Selain dari boleh putihkan ketiak, boleh hilangkan parut2 lama dan baru jugak!! Contoh i punya peha baru2 ni dah tersagat kat baldi air yg besar! (takung air)..

Then dah tesagat tu darah pon memancut2 lah!! letak plaster then bila bukak!!! oh my!! buruk sudah pehaku
sebab ade parut. yelah nama pon luka!! grrrr... then hari2 lah duk myental dgn Sabun Marine Essence Beauty Bar nihhhh!! Selang bape hari mmg nampak perubahan luka parut tu jadi makin hilang!! Yeppppyyyy happy sgt!! sebab encik tunang kata klau ade parut2 duit hantaran deduct RM1000! zalim gilaaa kan? mcam la die xde parut! ahakssss!

Ok Sekian my on testimonial.. maaf tiada gambar peha untuk di paparkan kerana AURAATTTTT! ;)p
TAPI for those yg nak tau testimonial boleh je google. banyak testimonial yang ada.

dan jangan lupa untuk ORDER kat i ok!!

Apaaa?? Nak tau kandungan Sabun ni?? ok2 paham mmg korang sgt particular bab2 mengandung kandungan dikandung ni kan?? So ni kandungan nya dan kebaikannya.! 

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Cara penggunaan
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

Selain ketiak, siapa yg ade masalah spt di bawah boleh jugak pakai sabun ni! 
Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
KETIAK MASAM
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering

Espercially yg celah kelengkangnya gelap akibat bergesel dan melecet! Selalu terjadi pd org2 yg berbadan agak besar ;)



Harga sabun Marine Essence Beauty Bar  :

Seketul RM40
Sekotak ada 3 Ketul RM120
* Harga baru berkuat kuasa 1 Feb 2015



TIPS
* Sabun ni boleh di potong dua! untuk penjimatan! ;p
* 3 ketul ni boleh tahan sampai 3, 4 bulan! 

wowwww sungguh jimat!





woowwww!! putih bersihnya ketiak dia!! 
Camni lah kita nak, baru cik abang tak terkezzutttt ;))



=================
INGIN JADI PENGEDAR KAMI 
=================


Jana pendapatan dari RM 200 hingga RM 6000 sebulan..!


Info lanjut sila klik MESSAGE kami segera! --> 



SMS / Whatsapp ---> NAMAPENGEDAR MARINE ke 

013-6246938


For more info boleh contact direct

fb: Norafra Azmira




Thank Q darlings~

;)





4 comments :

  1. baper best price boley bagi?
    azlina6703@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah email. fast respond blh ctct direct 013-6246938. thanks :)

      Delete
  2. Replies
    1. Min 10 kotak dear. Wassup/sms 013-6246938

      Delete