Wednesday, August 13, 2014

BIO-SELEZA Feminine Pad Anti Kanser ( promotion )


Masalah biasa KAUM WANITA :









TAHUKAH ANDA?

TUALA WANITA pilihan kita setiap bulan tu di perbuat dr kertas sisa buangan yg mpunyai bahan kimia yg tinggi/racun yg 900 kali berbahaya pd kesihatan. Di namakan DIOKSIN iaitu bahan penyebab KANSER kelas pertama. 









TUALA WANITA PENYEBAB KANSER..!


Kanser Rahim ialah pembunuh No. 2 wanita di Malaysia selepas Kanser Payudara









Sayangi diri anda dan bertukarlah pada tuala wanita yg lebih berkualiti iaitu BIO SELEZA. 




    


TUALA WANITA DENGAN BIO VELOCITY

BIO SELEZA FEMININE PAD yang diperbuat daripada kapas, mengandungi tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria dgn berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah & memberi tenaga.












BAGAIMANA MEMILIH TUALA WANITA YANG BERKUALITI?

















Kelebihan BIO SELEZA :


  •  Guna gel so tahan basah dan kering
  • Ada anti bakteria strip utk menghalang pembiakan kuman
  • Kain berkualiti dan bernafas utk pengudaraan, tak lembap
  • Ditambah dgn tenaga BIO VELOCITY utk pengedaran darah, bantu detox, hilang stress, melambatkan penuaan
  • Menghilangkan senggugut, keputihan, menyuburkan dan mewangikan miss V anda.!
  • Sangat super duper selesa. Slim, tak tebal sgt dan tak besar sgt.


APA KATA MEREKA?



" Saya dah pakai Bio Seleza ni. mmg sangat selesa, sebab dia nipis dan bila tido malam tak bocor. rasa kering dan tido lasak pon xpe. klau pad biasa tu tido pon kene jaga2 dan tido ayam je. hehe. mmg best lah bio seleza ni " - sal, seremban


" 1-2 hari saya pakai Bio Seleza ni, darah keluar ketul2 dan heavy flow sgt.tapi x bocor. pastu rasa sakit pinggang tapi saya pakai jugak. dan hari ke-5 dah bersih. slalu nya amik masa smpai 7 hari. after period check dgn doctor , yeayy cyst saya dah takde lah.syukur sangat2" - anis, kl


"yang paling bestnya bila saya pakai Bio Seleza, saya tak perlu nak tukar2 pad dlm 1 hari tu. jimat sangat. tau x slalunya klau time period before ni, mau 3-4 keping jugak satu hari. tp Bio Seleza 1-2 keping je dah okey.jimat gila " - wani, melaka



BIO SELEZA sesuai untuk :

✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, ‘kencing kotor’ & terkencing semasa batuk/bersin
✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR

✔ Kegunaan lain :
<3 letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, tenaga harian, nyahbau)
<3 ’kool fever’ semasa demam
<3 tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
<3 koyok utk melegakan kesakitan sementara spt sakit gigi



Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian, pad siang & pad malam ‘long & extra long’.



BERITA BAIK UNTUK ANDA ...!
BIO SELEZA kini ada promosi harga jimat ..!

Mixed box mengandungi :
30 pcs x 2 pack pantiliner
10 pcs x 2 pack pad siang
8 pcs x 1 pack pad malam
8 pcs x 1 pack pad malam extra panjang

=Total 96 pcs

Harga 
Mixed box BIO SELEZA : RM 164
PROMOTION PRICE : RM 152 only..!!! (siap post)

Day safe box mengandungi :
10 pcs x 6 pack pad siang

=Total 60 pcs

Harga Day safe BIO SELEZA : RM 160
PROMOTION PRICE : RM 148 only..!!! (siap post)



Night safe box mengandungi :
10 pcs x 6 pack pad malam

=Total 60 pcs

Harga Night safe BIO SELEZA : RM160.00
PROMOTION PRICE : RM 148 only..!!! (siap post)
Pantyliner box mengandungi :
30 pcs x 6 pack pantyliner

=Total 180 pcs


Harga Pantyliner BIO SELEZA : RM174.00
PROMOTION PRICE : RM 160 only..!!! (siap post)


*harga baru ini berkuatkuasa 1 May 2016

Nak beli Bio Seleza dgn harga loose?
** ( tak termasuk post )

Pantyliner (30pcs) - RM 27
Day Safe (10pcs) - RM 25
Night Safe (8pcs) - RM 25
Night Safe Extra Long (8pcs) - RM 25


(COD : Area Seremban/Kuantan)


DEMO BIO SELEZA






Nak dapatkan dengan harga member? 
lebih MURAH dan JIMAT

Contact me : Norafra Azmira 
FB : Norafra Azmira




AGENT DIPERLUKAN SEGERAAA..!!
JANA INCOME RM 2000- RM 4000 SEBULAN...!!
MODAL RENDAH UNTUNG BERGANDA.!







8 comments :

  1. Replies
    1. yanti boleh sms/whatspp Mira di nombor 013-6246938. thanks ya :)

      Delete
  2. Replies
    1. Jamila, wasupp saya di nombor 013-6246938. thanks ya :)

      Delete
  3. Kalau pos berapa ye utk pantyliner 30pcs tu.?

    ReplyDelete
  4. Kalau pos berapa ye utk pantyliner 30pcs tu.?

    ReplyDelete
  5. NAK BELI PANTYLINER AJA BOLEH? 0127522565

    ReplyDelete