Saturday, February 14, 2015

PETUA KEMPISKAN PERUT...!! (promotion)



Siapa NAK KURUS..?? Angkat bulu kening sekarang...!!

Ahaaa nak tau tak kita ade satu secret recepi mcm mana nak kurus dgn mudah..! 


Okey bila ckp bab kurus semua buntangkan mata kan. hehe okey kita sarankan anda ambil Garlic dgn Mineral Coffee ..!


Sangat mujarabbbb okey...!









Mineral Coffee dah biasa dengar kan khasiatnya. So entry ni kita nak crita pasal kehebatan Garlic ni pulak. 


So Garlic Tablet ni :



  • Mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih
  • Menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan & mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih.
  • Mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk: 33 jenis sulfida, 17 jenis asid amino, mineral termasuk germanium, kalsium, besi, kalium, magnesium, selenium, zink dan vitamin seperti Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya.
  • Berguna untuk melawan kolesterol dalam badan dengan membekalkan kolesterol baik (HDL)
  • Menurunkan kolesterol tidak baik (LDL)
  • Mengurangkan trigliserida.
  • Tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.




Apakah kesan bawang putih?
Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman dan melegakan keradangan dan mencegah mutasi sel.


Adakah mulut berbau selepas mengambil Hai-O Garlic?

Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih untuk menyingkirkan rasa tajam dan baunya yang tidak menyenangkan. Maka mulut tidak akan berbau selepas mengambilnya.

Jika bawang putih ditambah dalam lauk seharian, adakah kita perlu mengambil lagi Hai-O Garlic?
Sebahagian besar nutrisi bawang putih telah dirosakkan selepas bawang putih dimasak dalam suhu tinggi. Namun, Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, dapat mengekalkan nutrisi bawang putih dan lebih sihat untuk badan.


Adakah nilai nutrisi bawang putih lebih tinggi jika ia dimakan terus?
Jika bawang putih dimakan terus, ia perlu dihiris dan terdedah kepada udara kira-kira 15 minit supaya ia dapat bergabung dengan oksigen untuk menghasilkan allicin. Kemudian ia perlu dikunyah dengan seragam demi memastikan nilai nutrisi bawang putih dapat berfungsi sepenuhnya. Namun, rasa bawang putih yang tajam dan meninggalkan bau busuk dalam mulut, dan menyebabkan kebanyakan orang tidak dapat menerimanya.





Bolehkah kanak-kanak dan ibu mengandung mengambil Hai-O Garlic?Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil, sementara kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas pula perlu mengurangkan saiz pengambilan kepada separuh. Nilai nutrisi bawang putih adalah tinggi, dapat menguatkan daya keimunan dan stamina bagi ibu mengandung. Jika ibu mengandung mempunyai tanda keguguran atau sering menghadapi masalah keguguran, terutamanya mereka yang bersusuk badan panas, adalah dicadangkan supaya mengelakkan makanan pedas seperti bawang putih dan cili.


SEMBELIT KE TAK LEPAS MAKAN HAI-O GARLIC?>>>>>OH TIDAKKKK!!!
~~ Seronok nye hari ini bila datang kerja je,Kawan panggil,kakkk best la garlic ni…Semalam saya mula makan tp lawas sangat..Kalau tidak kena tunggu 2-3 hari baru blh buang air besarrr, Baru je ambil garlic 2biji tapi melawas la kakkk,suka saya katenye…Bukan dia sorang je ckp macam tu…Ada lagi seorang kawan saya ni pulak cakap…Kak saya lepas makan garlic x sempat nak tunggu lps makan je lawas..Sampai keluar lender…lemak kot…Lepas tu dia ckp seluar dia da longgar padahal br makan seminggu je garlic…Best kan testimoni saya lepas ni mesti x blh miss makan garlic..Bagi yang ada masalah sembelit & ingin kempiskan perut dgn cara semulajadi & x menyakitkan …

So, mmg best giler kan Garlic ni. tapi di ulang ...!!
kalau nak kesan yg menakjubkan ambik dgn Mineral Coffee juga okey.! Mineral Coffee ni berunsur alkali. dapat menyingkirkan asid2 dan toksid juga melalui campuran garam buluh di dalamnya.. lagi la senang kerja nak pecah lemak tepu anda itewww..! ;)

TESTIMONI 1




TESTIMONI 2



TESTIMONI 3



TESTIMONI 4




ORDER NOW!!
(Terdapat 80 Biji sebotol)





ORDER NOW!!
(Terdapat 20 Peket Sekotak)



SET KEMPIS PERUT





( Mineral Coffee + Garlic)


Garlic - RM 44.00 (harga baru bermula 1 March 2016)
Min Kaffe - RM 33.00 (harga baru bermula 1 May 2016)


BERITA BAIKKK UNTUK ANDA
bermula 14/2/2017

Promosi Min Caffe & Garlic Tablet (combo)


Pembelian 3 set combo = RM 200 sahaja.

Jimat RM 31..!!


Pembelian 6 set combo = FREE REGISTER AHLI
dan layak nikmati bonus dan 
berpeluang free melancong ke Gold Coast..!





p/s : Penjenamaan semula produk 
Mineral Coffee kepada Min Kaffe
(saksikan iklan Min Kaffe terbaru di TV9 dan TV3)


Whatsapp No di bawah : )





42 comments :

  1. Replies
    1. waalaikumsalam ada. wassup sy ya 013-6246938 thanks.

      Delete
    2. assalam puan..kenapa saya mkn garlic ni ada pedih di bhgn tengkuk dengan ulu hati semasa sendawa?

      Delete
    3. angin dan asid banyak tu. whatsaap sy , boleh consult

      Delete
  2. salam..nak tanya mcm mana cara nk mkn mineral coffee ngn garlic ni ye...tq

    ReplyDelete
  3. salam..nak tanya mcm mana cara nk mkn mineral coffee ngn garlic ni ye...tq

    ReplyDelete
  4. mcjue , cara ambil garlic 2 biji pagi, 2 biji tghri, 2 biji malam. ambil bfore makan bersama air kosong ya. mineral coffee ambil as breakfast and teatime. for more info wassup trus ya 0136246938

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg kena mkn 6kli sehri ke..2

      Delete
    2. Mmg kena mkn 6kli sehri ke..2

      Delete
  5. Asslam... ad lagi ke pakej rm60 tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  6. assalam...kalo prgnant maknanya tak dgalakkan makan ubat garlic ni ke

    ReplyDelete
  7. Slm. Nk tnya. Mcm mn cara co sume Cust yg trun 7kg sebulan Tu? Lps diet die mcm mn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu diet, just follow cara mkn, whatssapp nnt sy guide

      Delete
  8. salam.. anak saya umur 8thn... tapi berat badan dia 45kg. Boleh tak saya bagi dia makan kopi dan garlic ni untuk turunkan berat badan dia. Tapi ada ada satu jenis penyakit iaitu G6PD kekurang darah merah. Boleh ke dia makan set ni?

    ReplyDelete
  9. As,salam law bf boleh ker..baby saya baru 2 bln...

    ReplyDelete
  10. As,salam law bf boleh ker..baby saya baru 2 bln...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, banyakkan susu ibu. whatsapp saya 013-6246938

      Delete
  11. Klau berat kurang dr 60kg..brpa biji mau ambil garlic dlm 1 ari ya..?

    ReplyDelete
  12. Klau berat kurang dr 60kg..brpa biji mau ambil garlic dlm 1 ari ya..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh wassup saya 013-6246938 utk guide cara makan.

      Delete
  13. Klau semasA datang haid..ble ka kita ambil tu benda??

    ReplyDelete
  14. salam sis. kalau mkn garlic pil shaja utk kurus xpe ke? utk kurus wajib ke mkn satu set tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mineral coffee - detox buang toksin
      garlic - pecah lemak, buang angin, trun kolestrol

      jd both di perlukan

      Delete
    2. Pls watsapp sis.. Need the package 0196553236

      Delete
  15. salam sis. kalau mkn garlic pil shaja utk kurus xpe ke? utk kurus wajib ke mkn satu set tu?

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Kalau ade darah tinggi boleh makan x ubat garlic ni

    ReplyDelete
  18. Kalau ade darah tinggi boleh makan x ubat garlic ni

    ReplyDelete
  19. salam sis,
    kalau saya nak beli coffee shj boleh ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dear. terus whatsapp 013-6246938 ya

      Delete
  20. kalo org yg x gemok bole mkn x? ni utk darah tinggi jgk kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. banyak khasiat dr garam buluh kopi n garlic.

      Delete
  21. Slmt ptg, saya ada pertanyaan.
    Sekiranya saya datang haid, saya boleh minum min coffee?

    ReplyDelete
  22. Kalu makan garlic saje bolh ker ? Bulan puasa cm mne sis mkn ?

    ReplyDelete
  23. Sis kalau bulan puasa tkpe ke makan garlic dan min caffe..sbb kan tk elok ambek caffeine masa puasa dan garlic agak pnass..trma ksih

    ReplyDelete