Monday, October 3, 2016

SHAKE ME : KURUS DENGAN SOYA DAN GARAM BULUH (promotion)





Assalamualaikum hye korang. ;)

Mira nak perkenalkan product baru untuk kurus.!
Haaa sebelum ni kita ade Min Kaffe 
yg dalam nya ade garam buluh kan
tapi untuk malam tak ramai yg ambil sbb takut tak leh tido.
Jadi punya la best syarikat, boleh keluarkan pulak
product yg ade garam buluh tapi campor dengan soya.


Nama nya SHAKE ME 


Guess what? Taste die sgt yummyy..!!
so kita still dapat khasiat garam buluh tu 
kan plus dgn soya.!
Dan kalau tanya rasa die rasa apa?
Rasa die sgt sedap, rasa vanilla dan 
sgt mengenyangkan sebab tinggi fiber.
So mmg akan kurangkan rasa nak makan
anddd korang punya pembuangan akan 
bertambah lancorrrr..!!




Kita mmg sgt suka dgn garam buluh sbb kebaikan nya banyak sgt. tapi nak ambil macam tu je x tertelan sgt kan tapi bagus nya syarikat letak dalam kopi dan skrg dlm soya pulak..!
wehuuuu..! rugi kalau tak try uols. 



Mira mmg consume SHAKE ME ni 
Pagi dan Malam. Meaning sehari dua peket. 
Nak ambik sarapan pagi 2 peket terus pon boleh ;)

Dan Min Kaffe mira 1 peket ambil waktu petang. Min Kaffe mmg x leh tinggal . hiks ;p

Kalau sedap mesti rajin nak consume kan. ! 
Sebab kdg2 ade product kurus rasa die x bape sedap jadi nak konsisten tu nan hado
tapi uols jgn risau sbb SHAKE ME mmg sgt sedap.
Kurus laa iols.! 

Oh ya.! di sebabkan mira ni baru pas bersalin. baby jannah dah umur 2 bulan ngam, ape yg mira nampak after consume SHAKE ME ni, susu badan bertambah lah meriah nya. Asyik bengkak n menitik2 je. Kenyanggg jannah. haha so jgn pelik nape die mbesar dgn jayanya. ;) susu meriah diknooonn. alhamdulillah.




Nak tau ape benefit SHAKE ME ni?

So here the benefit :

* Rendah Kalori - 90 kcal/hidangan
* Tinggi dalam protein dan serat
* Sumber Calcium & Magnesium
* Diperkaya dengan Garam Buluh, 
L-Carnitine (Fat burner)
 Vitamin  & Mineral
* Tiada gula tambahan
* Tiada bahan pengawet
* Tiada pewarna


 dan ianya pilihan terbaik untuk :
* Membekalkan tenaga
* Menjaga kesihatan
* Tumbesaran sihat
* Pelangsingan badan
* Kesihatan jantung
* Cantikkan kulit
* Milk booster
* Sesuai untuk seisi keluarga ;)

Kat sini mira serta kan sekali 
tips kurangkan berat badan. 
Ikut tau ;)


So uols kalau nak order skrg mira buat promosi 
bagi spesel customer.
Yang penting korang kuruihh..!

Harga Normal : RM 118

tapi untuk uols, mira kasi 

SPECIAL PRICEEE..!!

RM 100.00
RM 100.00
RM 100.00


wow..!!

Best kan hati gumbira tak? 
apa lagi mai lekas order
SHAKE ME

whatsapp no ini yaaa. ;)
013-6246938