Monday, October 15, 2012

ENJOY CONSERT WITH DAYANG NURFAIZAH! WANNA FREE TICKET??

Assalamualaikum semua! :)

Haaaa saya ada FREE ticket untuk anda yang nak 
join our big event !

Tak banyak , sape cepat dia dapat!!!

Tarikh :  24/11/2012
Masa: 12.30 pm - 6.30 pm
Tempat : Stadium Malawati Shah Alam


Luckily, this year , Dayang Nurfaizah will greatly entertain us!!





Hadiah Utama cabutan bertuah

1) Proton Preve




2) Ticket pelancongan London + Paris




3) Sijil Premium 15k
4) Beg LV
5) Jam tangan mewah lelaki dan perempuan
6) IPAD
7) Camera

dan baaaaaanyakkkkk lagi!!!


Jom!!! Mana tau rezeki anda kan???

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu :))



Contact me ASAP! 
013-6246938
Azmira Adnan

FB : Norafra Azmira
EMAIL: norafrazmira@gmail.com



Sunday, October 7, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : FOCUS KESIHATAN, KECANTIKAN DAN KEYAKINAN

Assalamualaikum....



Masih ramai lagi yang selalu tanya, apa keistimewaan PREMIUM BEAUTIFUL (PB) ni? 
So kali ni saya nak ulang balik ape pasai PB ni best sgt! dan bila pakai rasa diri ni ohseeeemmm lah sangat2! ;)

Suka saya ingat kan corset PB tak sama dengan corset-corset yang di jual di luar sana! PB adalah corset SUPERBRAND yang mempunyai teknologi Far Infrared Rays di setiap bebenang. Selain itu juga, paling penting, PB mendapat pengiktirafan antarabangsa, ACA (American Chiropratic Association). Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Qubec dan Kanada. Fabrik Akwatek dan Akwadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. jika suhu persekitaran panas, PB boleh menyejukkan badan. Jika suhu persekitaran sejuk, PB boleh memanaskan badan si pemakai. Dan paling paling paling dan paling best sekali, PB ni Lifetime Warranty!!!! maksudnya, sebarang kerosakan boleh di repair secara PERCUMA weeeeee! best nyaaaaaa ;)



Ok jom sekarang kita tgk ape yang best nya dengan Premium Beautiful ni????






Premium Beautiful focus kepada : 


70% untuk kesihatan


  1. Mengesan, mencegah dan merawat Barah Payudara.
  2. Membantu melancarkan saluran darah arteri, kapilari dan pembuluh utama.   
  3. Menstabilkan kitaran haid yang sesuai.
  4. Membetul dan memulihkan sistem saraf.
  5. Membetul dan memulihkan sistem pernafasan.
  6. Membantu meningkatkan metabolisme.
  7. Mengurangkan lemak, bahan kimia,toksin & asid dalam darah.
  8. Mengeluarkan peluh asid dalam tubuh badan.
  9. Menggalakkan tumbesaran lebih teratur dan sempurna.
  10. Mencegah pertumbuhan bakteria.
  11. Menghilangkan rasa sakit pada tubuh.
  12. Mencegah kulat dan fungus pada bahagian sulit wanita.
  13. Menghilangkan bau badan.
  14. Membersihkan aliran udara.
  15. Mengawal keputihan.
  16. Menstabil dan mengekalkan suhu badan yang sesuai.
  17. Membantu merawat sakit kepala yang teruk (migrain).
  18. Mengaktifkan air dalam badan.
  19. Menstabilkan hormon wanita ditahap yang sesuai.
  20. Mengukuh & membetulkan kedudukan rahim.
  21. Melambatkan proses menopus.
  22. Melambatkan proses penuaan (awet muda)



30% untuk kecantikan


  1. Membentuk saiz payudara yang sesuai & mempesona.
  2. Memberi kesan serta-merta apabila memakainya.
  3. Mencerahkan pigmen puting agar kelihatan segar.
  4. Memantapkan payudara dan punggung (tidak lanjut atau jatuh).
  5. Menghasilkan payudara yang tegang dan gebu.
  6. Melangsingkan dan membentuk kontur pinggang yang ramping.
  7. Mengempiskan perut yang buncit serta membentuk susuk tubuh yang menarik.
  8. Membesarkan serta membentuk dada dan punggung pada saiz yang sesuai (jika terlalu kurus).
  9. Membentuk potongan badan yang sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian.
  10. Memberi lebih keyakinan untuk menghadiri apa jua majlis atau acara.  



Bila Premium Beautiful focus 70% kepada kesihatan, 
30% kepada kecantikan,
Confidence level pon jadi 100% !!
yeaaaahh!!



Haaaaa da paham adik manis, abang manis sekalian??? Thats why lah Premium Beautiful merupakan product yang terlaris di pasaran selama 20 tahun lamanya! Dan agent Premium Beautiful juga bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan!!! Sebab nak memenuhi permintaan Premium Beautiful yang terlampau banyak! Tak menang tangan hocey!!! Sape nak jadi agent?? Contact saya cepat2 yee!! Boleh pakai Premium Beautiful secara FREE :)



Buy now!!! 
Get FREE TRIAL, FREE DEMO and FREE CONSULTATION

Contact Me : Azmira Adnan


SMS/CALL :
013-6246938

FB :
Norafra Azmira

Email:
norafrazmira@gmail.com


Wednesday, October 3, 2012

HERBA MAHARANI PROMOTION..!



HERBA MAHARANI (Bai Feng Wan)

Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yang tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herbal Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan dan manfaatkan kesihatan keseluruhan.


BAHAN DI DALAM HERBA MAHARANI




KEUNIKAN HERBA MAHARANI 

1. Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
2. Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
3. Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
4. Melambatkan masalah monopous (Pengaktifan hormon estroen, progestron dan androgen wanita)
5. Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
6. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
7 . Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)


SIMPTOM PENYAKIT

Kadar Keberkesanan (%)

Haid tidak teratur (80.4%)
Kesakitan haid (78.8%)
Hepititis berterusan / kronik (77.5%)
Pendarahan selepas bersalin (93.3%)
Pendarahan selepas pembedahan(75%)
Keputihan (100%)


FUNGSI HERBA MAHARANI

1. Menjaga kesihatan wanita – mengawalatur kitaran haid dan keseimbangan hormon, melegakan senggugut, mencegah jangkitn kulat dan fungus, mengatasi masalah keputihan, menghentikan pendarahan, membantu melegakan sakit pinggang dan melegakan migrain, melegakan sindrom menopaus dan mengurangkan masalah perpeluhan malam.

2. Memulih dan menyegarkan tubuh – meningkatkan sistem imunisasi badan, membantu menyingkirkan toksin, menambah daya penyesuaian tubuh terhadap persekitaran, menyuburkan badan dengan menambah sel darah merah & putih serta platlet. Juga menguatkan dan melindungi fungsi hati. Dapat menseimbangkan Yin, anti inflamasi dan mencegah insomnia.

3. Membantu meningkatkan kesuburan – meningkatkan peredaran darah, mengembalikan keinginan seks, menguatkan otot-otot rahim/organ peranakan, memperbaiki stamina, menguatkan kaki dan badan yang lemah.

4. Awet muda – menyelesaikan masalah muka pucat, meningkatkan peredaran darah, melambatkan masalah menopaus, sistem organ dapat berfungsi dengan lebih baik (anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan), menegang dan memberi keanjalan kepada kulit (payudara, ovari, kawasan perut dan pinggul selepas bersalin).


CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI 

Cara makan yang disyorkan ialah 50 biji kecil sekali sehari.
waktu pengambilan yang terbaik ialah pada waktu pagi sebelum sarapan, kalau berpuasa, makan pada waktu sahur. Nak makan malam pun boleh.

Namun, menurut kajian yang dibuat, di Malaysia, pengambilan 10 - 25 biji kecil sudah mencukupi kerana herba ini agak panas bagi sesetengah orang. Bagi yang dah biasa dengan herba, ambil 50biji @ 1pil.(1 pil bermaksud 1 bola putih ).Kurang dari 10 biji TIDAK disyorkan kerana bimbang dos tidak mencukupi.

Boleh pecahkan kepada bilangan yang kecil dengan pengambilan 2 @ 3 kali sehari (sehingga cukup 50 biji sehari). contohnya, pagi ambil 25 biji, malam ambil 25 biji. 


Kuantiti dalam sekotak = 6 bola putih = 300 biji kecil

  • kalau ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak , stop, sambung selepas period)
  • kalau ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop, sambung selepas period)
  • kalau ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period tak perlu makan)

Cara pengambilan mengikut masalah tertentu.
Berikut adalah cara pengambilan Herba Maharani mengikut keadaan yang berlainan : 

1.Untuk penjagaan kesihatan, mengambil selepas period dengan 1 biji bola selama 6 hari.
2.Jika badan lemah, mengambil selepas period dengan 1 biji bola selama 12 hari atau 2 biji bola selama 5- 10 hari.
3.Untuk Peredaran haid yang tidak tetap, mengambil pada hari ke-6 period dengan 1 atau 2 biji bola selama 20 hari.
4.Jika berlaku ketidakselesa semasa period, mengambil 14 hari sebelum period dengan 1 atau 2 biji bola selama 14 hari.
5.Selepas melahirkan anak, mengambil seminggu selepas melahirkan anak dengan 1 biji bola selama 10- 14 hari.


TESTIMONI HERBA MAHARANI 



Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia MAL 20014419T


HARGA HERBA MAHARANI

RM 98 sekotak (120 biji)
* harga baru ini berkuatkuasa 1 feb 2015

*Postage  RM 9.00

PROMOTION...!!!
Beli 3 kotak Maharani : RM 300.00 sahaja siap post
***( promotion berlangsung 1 Julai - 31 Julai 2016)


SELAMAT MENCUBA :)