Monday, October 15, 2012

ENJOY CONSERT WITH DAYANG NURFAIZAH! WANNA FREE TICKET??

Assalamualaikum semua! :)

Haaaa saya ada FREE ticket untuk anda yang nak 
join our big event !

Tak banyak , sape cepat dia dapat!!!

Tarikh :  24/11/2012
Masa: 12.30 pm - 6.30 pm
Tempat : Stadium Malawati Shah Alam


Luckily, this year , Dayang Nurfaizah will greatly entertain us!!





Hadiah Utama cabutan bertuah

1) Proton Preve




2) Ticket pelancongan London + Paris




3) Sijil Premium 15k
4) Beg LV
5) Jam tangan mewah lelaki dan perempuan
6) IPAD
7) Camera

dan baaaaaanyakkkkk lagi!!!


Jom!!! Mana tau rezeki anda kan???

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu :))



Contact me ASAP! 
013-6246938
Azmira Adnan

FB : Norafra Azmira
EMAIL: norafrazmira@gmail.com



Sunday, October 7, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : FOCUS KESIHATAN, KECANTIKAN DAN KEYAKINAN

Assalamualaikum....



Masih ramai lagi yang selalu tanya, apa keistimewaan PREMIUM BEAUTIFUL (PB) ni? 
So kali ni saya nak ulang balik ape pasai PB ni best sgt! dan bila pakai rasa diri ni ohseeeemmm lah sangat2! ;)

Suka saya ingat kan corset PB tak sama dengan corset-corset yang di jual di luar sana! PB adalah corset SUPERBRAND yang mempunyai teknologi Far Infrared Rays di setiap bebenang. Selain itu juga, paling penting, PB mendapat pengiktirafan antarabangsa, ACA (American Chiropratic Association). Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Qubec dan Kanada. Fabrik Akwatek dan Akwadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. jika suhu persekitaran panas, PB boleh menyejukkan badan. Jika suhu persekitaran sejuk, PB boleh memanaskan badan si pemakai. Dan paling paling paling dan paling best sekali, PB ni Lifetime Warranty!!!! maksudnya, sebarang kerosakan boleh di repair secara PERCUMA weeeeee! best nyaaaaaa ;)



Ok jom sekarang kita tgk ape yang best nya dengan Premium Beautiful ni????






Premium Beautiful focus kepada : 


70% untuk kesihatan


  1. Mengesan, mencegah dan merawat Barah Payudara.
  2. Membantu melancarkan saluran darah arteri, kapilari dan pembuluh utama.   
  3. Menstabilkan kitaran haid yang sesuai.
  4. Membetul dan memulihkan sistem saraf.
  5. Membetul dan memulihkan sistem pernafasan.
  6. Membantu meningkatkan metabolisme.
  7. Mengurangkan lemak, bahan kimia,toksin & asid dalam darah.
  8. Mengeluarkan peluh asid dalam tubuh badan.
  9. Menggalakkan tumbesaran lebih teratur dan sempurna.
  10. Mencegah pertumbuhan bakteria.
  11. Menghilangkan rasa sakit pada tubuh.
  12. Mencegah kulat dan fungus pada bahagian sulit wanita.
  13. Menghilangkan bau badan.
  14. Membersihkan aliran udara.
  15. Mengawal keputihan.
  16. Menstabil dan mengekalkan suhu badan yang sesuai.
  17. Membantu merawat sakit kepala yang teruk (migrain).
  18. Mengaktifkan air dalam badan.
  19. Menstabilkan hormon wanita ditahap yang sesuai.
  20. Mengukuh & membetulkan kedudukan rahim.
  21. Melambatkan proses menopus.
  22. Melambatkan proses penuaan (awet muda)



30% untuk kecantikan


  1. Membentuk saiz payudara yang sesuai & mempesona.
  2. Memberi kesan serta-merta apabila memakainya.
  3. Mencerahkan pigmen puting agar kelihatan segar.
  4. Memantapkan payudara dan punggung (tidak lanjut atau jatuh).
  5. Menghasilkan payudara yang tegang dan gebu.
  6. Melangsingkan dan membentuk kontur pinggang yang ramping.
  7. Mengempiskan perut yang buncit serta membentuk susuk tubuh yang menarik.
  8. Membesarkan serta membentuk dada dan punggung pada saiz yang sesuai (jika terlalu kurus).
  9. Membentuk potongan badan yang sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian.
  10. Memberi lebih keyakinan untuk menghadiri apa jua majlis atau acara.  



Bila Premium Beautiful focus 70% kepada kesihatan, 
30% kepada kecantikan,
Confidence level pon jadi 100% !!
yeaaaahh!!



Haaaaa da paham adik manis, abang manis sekalian??? Thats why lah Premium Beautiful merupakan product yang terlaris di pasaran selama 20 tahun lamanya! Dan agent Premium Beautiful juga bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan!!! Sebab nak memenuhi permintaan Premium Beautiful yang terlampau banyak! Tak menang tangan hocey!!! Sape nak jadi agent?? Contact saya cepat2 yee!! Boleh pakai Premium Beautiful secara FREE :)



Buy now!!! 
Get FREE TRIAL, FREE DEMO and FREE CONSULTATION

Contact Me : Azmira Adnan


SMS/CALL :
013-6246938

FB :
Norafra Azmira

Email:
norafrazmira@gmail.com


Wednesday, October 3, 2012

HERBA MAHARANI PROMOTION..!



HERBA MAHARANI (Bai Feng Wan)

Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yang tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herbal Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan dan manfaatkan kesihatan keseluruhan.


BAHAN DI DALAM HERBA MAHARANI




KEUNIKAN HERBA MAHARANI 

1. Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
2. Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
3. Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
4. Melambatkan masalah monopous (Pengaktifan hormon estroen, progestron dan androgen wanita)
5. Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
6. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
7 . Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)


SIMPTOM PENYAKIT

Kadar Keberkesanan (%)

Haid tidak teratur (80.4%)
Kesakitan haid (78.8%)
Hepititis berterusan / kronik (77.5%)
Pendarahan selepas bersalin (93.3%)
Pendarahan selepas pembedahan(75%)
Keputihan (100%)


FUNGSI HERBA MAHARANI

1. Menjaga kesihatan wanita – mengawalatur kitaran haid dan keseimbangan hormon, melegakan senggugut, mencegah jangkitn kulat dan fungus, mengatasi masalah keputihan, menghentikan pendarahan, membantu melegakan sakit pinggang dan melegakan migrain, melegakan sindrom menopaus dan mengurangkan masalah perpeluhan malam.

2. Memulih dan menyegarkan tubuh – meningkatkan sistem imunisasi badan, membantu menyingkirkan toksin, menambah daya penyesuaian tubuh terhadap persekitaran, menyuburkan badan dengan menambah sel darah merah & putih serta platlet. Juga menguatkan dan melindungi fungsi hati. Dapat menseimbangkan Yin, anti inflamasi dan mencegah insomnia.

3. Membantu meningkatkan kesuburan – meningkatkan peredaran darah, mengembalikan keinginan seks, menguatkan otot-otot rahim/organ peranakan, memperbaiki stamina, menguatkan kaki dan badan yang lemah.

4. Awet muda – menyelesaikan masalah muka pucat, meningkatkan peredaran darah, melambatkan masalah menopaus, sistem organ dapat berfungsi dengan lebih baik (anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan), menegang dan memberi keanjalan kepada kulit (payudara, ovari, kawasan perut dan pinggul selepas bersalin).


CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI 

Cara makan yang disyorkan ialah 50 biji kecil sekali sehari.
waktu pengambilan yang terbaik ialah pada waktu pagi sebelum sarapan, kalau berpuasa, makan pada waktu sahur. Nak makan malam pun boleh.

Namun, menurut kajian yang dibuat, di Malaysia, pengambilan 10 - 25 biji kecil sudah mencukupi kerana herba ini agak panas bagi sesetengah orang. Bagi yang dah biasa dengan herba, ambil 50biji @ 1pil.(1 pil bermaksud 1 bola putih ).Kurang dari 10 biji TIDAK disyorkan kerana bimbang dos tidak mencukupi.

Boleh pecahkan kepada bilangan yang kecil dengan pengambilan 2 @ 3 kali sehari (sehingga cukup 50 biji sehari). contohnya, pagi ambil 25 biji, malam ambil 25 biji. 


Kuantiti dalam sekotak = 6 bola putih = 300 biji kecil

  • kalau ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak , stop, sambung selepas period)
  • kalau ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop, sambung selepas period)
  • kalau ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period tak perlu makan)

Cara pengambilan mengikut masalah tertentu.
Berikut adalah cara pengambilan Herba Maharani mengikut keadaan yang berlainan : 

1.Untuk penjagaan kesihatan, mengambil selepas period dengan 1 biji bola selama 6 hari.
2.Jika badan lemah, mengambil selepas period dengan 1 biji bola selama 12 hari atau 2 biji bola selama 5- 10 hari.
3.Untuk Peredaran haid yang tidak tetap, mengambil pada hari ke-6 period dengan 1 atau 2 biji bola selama 20 hari.
4.Jika berlaku ketidakselesa semasa period, mengambil 14 hari sebelum period dengan 1 atau 2 biji bola selama 14 hari.
5.Selepas melahirkan anak, mengambil seminggu selepas melahirkan anak dengan 1 biji bola selama 10- 14 hari.


TESTIMONI HERBA MAHARANI 



Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia MAL 20014419T


HARGA HERBA MAHARANI

RM 98 sekotak (120 biji)
* harga baru ini berkuatkuasa 1 feb 2015

*Postage  RM 9.00

PROMOTION...!!!
Beli 3 kotak Maharani : RM 300.00 sahaja siap post
***( promotion berlangsung 1 Julai - 31 Julai 2016)


SELAMAT MENCUBA :)





Sunday, September 30, 2012

BBplus KOLAGEN




Apakah kelebihan yg ada pada kolagen?

Kolagen dapat membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita.

Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutamanya pada pinggul, sendi dan lutut.

Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibroblas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen.Kekurangan kolagen adalah antara foktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.

BBplus  mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk menggantikan dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan 
kulit lebih anjal, lembab, tegang dan gebu menawan



Bagaimana BB Plus bertindak?

MEMULIH/REPAIR
Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah

MEMBINA/REBUILD
Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen dengan antioksida

MEMPERBAHARUI/RENEW
Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru




Kelebihan BB Plus?

Dos yang efektif -1 packet sehari

Kandungan peptida kolagen yang kaya dan tersedia

Selamat dan bebas dari bahan beracun

Perlindungan antioksida tambahan untuk melindungi kulit 
muka dan badan dari UV dan radikal bebas

Anti alahan dan anti radang

Penuh dengan Vitamin C dan rosella yang menguatkan rantaian kolegen

Meningkatkan kualiti kulit bagi menggalakkan pencerahan

Mencegah keradangan

Rasa yang enak dari campuran blackcurrant , jus rosella s
erta kolegen ikan yg tidak berbau

Tanpa gula dan kolestrol. Sesuai untuk mereka yang 
mempunyai masalah jantung dan diabetes.


Saya dan mereka telah mencubanya! Anda bila lagi??










Get yours today!!! Promotion buy 4 free 1. 
While stock last.
Call @ text me at 013- 6246938
AZMIRA ADNAN


*pic credit to 
Nana 
Kak Haida

Sunday, September 16, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL MUDAH DI JUAL?


Assalamualaikum... Apa khabar readers semua?? Hopefully sehat2 je okey! ;)

Entry kali ni saya nak menjawab soalan yg selalu org aju kan pd saya as a Agent of Premium Beautiful ~

Ada kwn2 yg tanya soalan nih. 

"Aku tgk ko punya Premium Beautiful laku betul. betul ke senang nak jual??"

My Answer: 

Yes.Of course senang nak jual..dah banyak kali restock kot..sebab??

1) Premium Beautiful sudah lama berada di pasaran dan orang dah tahu kebaikan dan keberkesanannya. Semua testimonial yang ada di internet semuanya positif dan tak ada lagi orang komplen produk ni tak bagus.. Melainkan klau x pakai betul2. tak pakai,camne nak dpt result yg bagus? ye dok??

2) Its a SUPERBRAND produk! sudah tentulah orang yakin terhadap product ini.. Tak semua product dpt pengiktirafan sebegini tinggi ok. tgk corset lain, ade cop Superbrand tak? ;p

3) Kenapa ianya bagus? Sebab Fokus 70% kesihatan 30 % kecantikan 100% keyakinan diri. Ini sy dah rasa.. Memang puas hati!.

4) Ada LIFETIME WARRANTY ok. Product mana yg ade lifetime warranty habak mai.. So, rasa memang berbaloi2 beli mahal cket tp boleh guna seumur hidup! Kain nya sgt berkualiti tinggi dan tahan lama, kalau rosak spt cangkuk tercabut ke,koyak ke,boleh repair PERCUMA! 

5) Product yg di kenali ramai. Kebanyakan customer takkan tanya banyak tentang korset ni sebab dah famous dan di sebut2.Tambah2 ade kemudahan internet. senang sgt nak pasarkan..laju je org order... Ini penting! Jangan tak percaya dgn Power of the Internet ye! Sekali buat, anda akan tkejut dgn hasil nya.. ;)

6) Bila saya dah habis stock sendiri, bantu pulak rakan kongsi yang lain sebab kita bekerja dalam satu kumpulan! ;)

Sangat mudah kan? So, tunggu ape lagi? Tak nak ke dapatkan extra income 4-5 angka? ;)





Baru lepas restock 20 set lagi tghari td...
terlampau ramai yg d sedang menunggu set untuk sampai ke tangan mereka! 
Alhamdulillah..




Untuk penjelasan lebih lanjut, call/sms me 


AZMIRA ADNAN
013-6246938


Tuesday, September 11, 2012

TESTIMONIAL







Dapatkan FREE TRIAL Premium Beautiful. FREE tak payah bayar. 
Bersiap dgn FREE Demo dan FREE Consultations sekali! Best kan sume nye FREE!


Cepat bertindak sekarang sebelum badan anda jadi begini! 






dan cik abang pon jadi begini..





Contact me and book your appointment now!

Azmira Adnan
013-6246938


Sunday, September 9, 2012

SELAMAT HARI RAYA | 2012 


Assalamualaikum semua! 

Masih dalam mood raya walaupon ade yg dah start kene keje kan?? HEHE. Di kesempatan ni, saya nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua yang mengenali diri ini.Family,rakan SK Tg Malim, SK Felda Bukit Mendi, SMK Batu Kikir, STAD,Politeknik JB,UTEM, UITM Shah Alam, ex officemate HeiTech Padu Bhd, officemate Fujitsu (M), all leaders dlm OMG, biz partners, and all my gojes customers.Ampun maaf di pinta sekiranya tersalah bicara tersilap perilaku yang mungkin ada mengguris hati mana2 pihak. Semoga Aidilfitri kali ini dapat memberikan kita seribu keceriaan dan kesihatan yang lebih baik. Jemput datang ke rumah sekiranya terdapat kelapangan ya.. Boleh datang di rumah seremban atau di cyberjaya :) 


Jom layan gambar raya kami ^^











Akhir kata, berhati2 di mana jua kita berada, yang bawa kereta double triple berhati2 ya sebab saya dah accident raya pertama lagi.org yg langgar. takpe lah.jadikan iktibar bersama2 ya.. Sayang semua!!


Love always,

Azmira Adnan
013-6246938


Wednesday, September 5, 2012

MY NEW SIZE !!


Assalamualaikum semua!! How was your day today??

Entry kali ni di buat atas ke-excited-an sy tentang size badan yg makin berkurang a.k.a mengecil! hehehe...Teringat pulak dulu2 masa bulan April 2012, nak pakai Premium Beautiful punya la susah! ketat!!!! yela lemak sana sini kan..puffff!! tp kawan saya bersungguh2 nak bantu pakaikan. Saya pon bersungguh2 jugak niat nak kurus tu. Sebab before tu dah banyak sngt da try macam2 cara utk kurus...tp yang hado! Tak kurus pon.. Then decide nak amik FREE TRIAL Premium Beautiful. .........Cuba punya cuba 30 minutes, eh sedap plak kain nye. Tak mcm corset yg penah sy pakai before ni...pastu kwn suh pakai baju yg dah tak muat. hehe masa tu try la sarung baju kurung moden yg dah lama usang duk simpan dlm almari..ehhhh muat pulakkkk!! hahahha happy giler. Pastu trus decide tuk angkat 1 PB! :) 


HASIL NYA?

Ni size sebelum... April 2012






Pastu....


Pastu...


Pastu...


Pastu...


Pastu...


Pastu...


Pastu... 


HEHE..So gedikksss lah! Pastu size makin mengecik laaaaaahhh!!! YAHOOOOOOO!!!.


TADAAAAA!!!!


Gambar paling latest! Raya Kedua August 2012



Itu pon baju raya ni besar..cer tgk kat span kat bahu tu.smpai terkeluar2 mcm pakai baju ultramen lak rasa.huhu yela..baju raya kan kene tempah awal2..Tapi tak kesah la besar cket baju ni sebab berbaloi2 rasa nya sampai terpaksa amik Premium Beautiful size baru sbb size lama besar dah longgar. Actually pengurangan inci bnyak pada punggung,peha dan perut.Sluar jeans pon dah 3 kali tukar beli. Tak mcm dlu, punggung besar, perut buncit kedepan mcm org beranak 5.hahaha...no no no.. i belum kawen lg ok uols! :)) 


Apa idok nya, Premium Beautiful kan dapat membakar sehingga 900kalori dalam masa 1 JAM dan kita perlu konsisten pakai 8 JAM sehari. (pakai masa g kerja je..) 



ok kat bawah ni table utk size Premium Beautiful.



 Suka saya jelas kan di sini (ewah), saya tak mempunyai masa yg banyak untuk bersenam. Dan tidak mengamalkan sebarang diet kerana sy sgt suka makan! Macam org lain makan 3x sehari..Snack semua nye telan... Sebab tu susah nak berpantang larang mcm yg di sediakan oleh sesetengah product. So mmg sgt sesuai dan serasi dgn Premium Beautiful. Alhamdulillah di ketemukan kan dgn product hebat ini..:))  

Tapi kalau dapat g bersenam lagi bagus lah :)

Untuk kesan yang lebih cepat, digalakkan untuk ambil bersama LACTOLITE! 


Apa fungsi LACTOLITE?

1.Membuang semua toksin dalam badan
2. Menggalakkan metabolisma
3. Melicinkan proses penyerapan
4. Menghilangkan masalah sembelit



Sampai sini je ke kurus nye??? Haha mesti laaa takkk..
Target nak pakai baju mcm ni masa kawen nnt.

=p


Cantikkan baju ni..hihi :)



Ok la dah mbebel banyak lak rasa. Sesape nak order atau nak try 30 minutes peruma tu boleh contact saya ok!


with Love,
Azmira Adnan
013-6246938





Tuesday, August 14, 2012

JAM TANGAN MEWAH | JUNE 2012


Assalamualaikum.. apa khabar semua reader2 yg sudi menjenguk blog sy ni? Hopefuly sehat2 saja lah ek? 
Ok. Entry kali ni pasal jam tangan mewah yg saya dapat masa bulan lepas untuk achiver bulan 6 | JUNE. Salah satu antara impian saya untuk mendapatkan jam tangan berjenama BONIA. Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi kerana hasil usaha saya telah membuahkan hasil. Hanya dengan formula ILMU + BERTINDAK + RUJUK sahaja. Untuk makluman korang, jam tangan ni di anugerah kan padamereka yg mencapai RM 100,000 sales in a month! Jom kita layan gambar dlu okey! :)


 Berdebar tunggu turn! :)

Jam tangan di sampai kan oleh my Idol , CDM Siti Rohana 



Bersama bakal CDM Nana dan bakal DDM Aini


Bersama kakak yg cantik jelite! My Top Leader dlm OMG, CDM Juliana Hamzah

Ini lah jam mewah nya...sungguh happy bila berjaya mendapatkan jam ni.
Jam ni ada aura nya yg tersendiri tau. :))

Jam tangan mewah dan Pen Swarovski. 
Pen ini di hadiahkan oleh team sy iaitu team CDM Said Saiful Fazli



Simbolik kepada Jam Tangan Mewah ini adalah:

1) Income akan konsisten RM 5000 keatas sebulan.
2) Tanda bisnez makin maju.


Who's NEXT????



Jika anda nak tahu bagaimana cara utk dapatkan jam tangan, 
lets have a talk for 20 minutes,I will show u the way, its so simple rite? :))



Azmira Adnan
013-6246938