Friday, July 12, 2013

SPECIAL PROMOTION : TRAVEL PACK SET MARINE ESSENCE

ASSALAMUALAIKUM.. 


Tak sabar nak share kat korang skrng ada promotion TRAVEL PACK Marine Essence..!! yeaaayyy!!

Sekarang kan dah macam fenomena orang duk carik2 sabun marine essence atau sabun cerah ketiakk..! Sampaikan SOLD OUT di semua stokis2 seluruh Malaysia..!!

Tapi takpe sekarang kita ada dalam bentuk cecair yg sama functionnya dengan sabun ketul..!! lagi jimat sebab guna sikit pon dah banyak buih.. Bau pastilah wangiiiii bangat mcm pakai perfume..^^







Dalam set TRAVEL PACK ni anda akan dapat :

2 botol body wash marine essence (250 ml)
2 botol hair shampoo marine essence (250 ml)
3 kotak ubat gigi marine essence (100 g)

dan... TOILETRY BAG PERCUMA..!!!



HARGA : RM 190 ( FREE POSTAGE..!)

Siapa berminat JOM cepat2 order sebab permintaan sangat2 tinggi. Dan promotion berlangsung sehingga bulan december sahaja. Siapa cepat dia dapat..!!


NAK BELI ASING ?

body wash marine essence (250 ml) : RM 38.00

hair shampoo marine essence (250 ml) : RM 38.00

ubat gigi marine essence (100 g) : RM 22.00

*harga baru ini berkuatkuasa 1 feb 2015








2 comments :

  1. Harga promosi de lg ker yg rm190 tu..

    ReplyDelete
  2. Harga promosi de lg ker yg rm190 tu..

    ReplyDelete